2013. szeptember 12., csütörtök

Fenwick Hotel konyhai mosogatót keres!

A Fenwick Hotel keres egy fő férfi munkaerőt full-time (teljes munkaidőben) kitchenporter (konyhai mosogató) munkakörbe. Heti 5 nap munka, 2 nap day off. Szállás a hotelben, amelynek díja heti 50 Font/ hét, munkanapokon étkezést biztosítanak leves és szendvics formájában. Minimálbért fizetnek 6,19 Font / óra.
A munka erős alap angolt kíván meg, hiszen folyamatos kapcsolat tartást igényel mind a szakácsokkal, mind a felszolgálókkal. Munkával kapcsolatban: elsősorban mosogatás, mind a szakácsok által használt edények, mind a tányérok, evőeszközök, csészék és tartozékai mosogatása. Emellett pedig a konyha területének tisztán tartása és a munka során adódó egyéb munkálatok. Munkaidő 10-14-ig, ezt követően 3 óra szünet és 17-től finishig, ami hétközben általában este 10 óra, hétvégén ez akár lehet 11 óra is. Húzósabb napokon part-time-os kisegítő van. 

Angol nyelvű Cv-t a következő e-mail címre várnak egy rövid levélke kíséretében, melyben jelezni kérik, hogy ezen munkára jelentkezik az illetékes:

info@thefenwickhotel.co.uk

Hotel elérhetőségei, ahol akár telefonon vagy személyesen is lehet jelentkezni az adott munkára:

The Fenwick Hotel
Junction 8 M77 | Fenwick | Kilmarnock | KA3 6AU
Telephone: 01560 600 478 | Fax: 01560 600 334


"Dolgozzon külföldön, vállaljon munkát, legyen egy jó állása! Keressen annyi pénzt, amennyit Ön gondol!"
http://kulfoldi-allas.blogspot.hu