2015. január 31., szombat

Szeretne külföldön dolgozni, de nem akar külföldre utazni? Van megoldás!

Szeretne külföldön dolgozni, de nem akar külföldre utazni? Van megoldás!

 
A kép csak illusztráció!


Sokan gondolkodnak azon, hogy jó lenne külföldön munkát vállalni, de félnek külföldre utazni, vagy a családjuk miatt nem utaznak külföldre. De lehet, hogy csak másodállásban szeretnének külföldi munkát vállalni. Most sokan, azt gondolják, hogy hülyeség, amit írok, és erre nincs megoldás. Azt kell, hogy mondjam, hogy van! Ezt a munkát nevezik külföldi távmunkának. Az eddigi években is jellemző volt az ilyenfajta külföldi munka, de most 2015-ben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nézzük, milyen külföldi távmunkák állnak a rendelkezésünkre, ha dolgozni szeretnénk:

Miért népszerű a külföldi távmunka?

A legnagyobb előnye, hogy nem kell külföldre utaznunk, nem kell feladni az eddigi életünket. És szinte nulla forint befektetéssel elkezdhető. Csak a kellemes kis szobánkban kell ülni és intézni a ránk bízott munkát. Így külföldi fizetést fogunk kapni, de ugyan azt a munkát kell végezni, mint idehaza.

Milyen munkakörökben lehet külföldi távmunkát végezni?

Nincs túl sok ilyen jellegű külföldi távmunka, de azért akad néhány. A teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat, majd ezekről ejtek pár szót.
A számítástechnika területéről: szoftverkészítés és egyéb munkálatok (programozás)
Tervezés
Adatrögzítés
Szövegszerkesztés
Fordítás
Könyvelés
Telefonos munkák, tanácsadás
stb.

Ezek a munkák, mind otthonról végezhetőek, de külföldi munkavállalással. Igaz ezekhez a munkákhoz elengedhetetlen a szaktudás, gyakorlat és a nyelvtudás. Cserébe jó fizetésre teszünk szert és nem kell kimozduljunk, sem az országból, sem pedig az otthonunkból. 

Külföldi távmunka a számítástechnika területéről:

Aki ért a programozáshoz, program tervezéshez, program készítéshez, komoly esélye van arra, hogy egy jó távmunkát kapjon külföldi cég alkalmazásában. Az informatika és számítástechnika ágazata a jó fizetésekről híres, így komoly bevételre tudunk szert tenni, úgy, hogy ki sem mozdulunk a számítógépünk elől. Igaz nem árt, ha rendelkezünk egy jó számítógéppel és megfelelő internetkapcsolattal. De úgy gondolom a mai világban ez egy minimum elvárás, már önmagunkkal szemben is!

Külföldi távmunka, adatrögzítés, szövegszerkesztés:

Nem egy bonyolult munka! Ha csak kicsit is beszéljük a célország nyelvét, már végezhető is ez a munka. Megadnak bizonyos munkákat, melyeket meg kell szerkeszteni bizonyos irányelvek alapján és ezt el kell juttatni a megadott címre. 

Külföldi távmunka, fordítás:

Ehhez a munkához, már professzionálisabb nyelvismeret szükséges! Ezt a munkát többnyire nyelvtanárok szokták végezni másodállásban, vagy akár főállásban is. Komoly bevételre lehet szert tenni, főleg, ha valamilyen speciális nyelvismerettel rendelkezünk. Én úgy gondolom, hogy ez a külföldi távmunkák királya. Akinek van rá lehetősége és jól beszél valamilyen idegen nyelvet, mindenképpen próbálja ki!

Külföldi távmunka, könyvelés:

Ennek a munkakörnek is alap követelménye a magas szintű nyelvismeret. És természetesen könyvelői ismeretek és nagy tapasztalat. Igen jövedelmező ez a munkatípus is. A könyvelők szívesen választják, ezt a lehetőséget, ha sok pénzt akarnak keresni.

Külföldi távmunka, telefonos munkák, tanácsadás:

Ez a tipikus ügyfélszolgálatos munkakör, itt szintén elengedhetetlen a jó nyelvismeret. Komoly lehetőség rejlik ebben a munkakörben is, főleg, ha valamely területen bővebb ismeretekkel rendelkezünk, és úgy tudunk tanácsot adni. Sokkal jobb, mint a betanult ügyfélszolgálatos szöveg. Nagy potenciál rejlik ebben a külföldi munkában is.

Ezek a munkák nem összetévesztendőek, az átverés szagú MLM munkákkal! Többnyire azokat is külföldi távmunka néven hirdetik, de 99%-uk az MLM. Ahol pénzt kell befizetni, majd újabb munkatársakat kell beszervezni. Az igazi távmunkánál semmit nem kell befizetni valós külföldi munkáról van szó! Tehát, ha külföldi távmunkát vállalunk, legyünk körültekintőek, vigyázzunk az átverésekkel és ne dőljünk be a különféle MLM üzleteknek! Sok szerencsét és jó munkavállalást kívánok Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése