2013. október 24., csütörtök

Betanított bentlakásos gondozók Angliában

Christies Care Ltd
Keresünk a téli hónapokra ( beleértve a karácsonyt és szilvesztert is) gondozókat idős és sérült emberek mellé. A munka nem igényel szakirányú végzettséget, cégünk a sikeres jelentkezőket betanítja. Cégünk, Christies Care Anglia egyik legnagyobb bentlakásos gondozókat közvetítő cége. Klienseink olyan idős vagy sérült emberek, akik saját otthonukban élnek, de állandó gondozást igényelnek.

A munka
A gondozó a gondozott házában lakik (saját szoba és étkezés biztosított) , segít a gondozott napi életében és ellátja a napi feladatokat. Ügyfeleink 18-100 évesek és jellemzően a következő állapotok egyikében igényelnek gondozást: időskori szellemi-fizikai leépülés (demencia), Alczheimer kór, értelmi sérülés, mozgássérülés, az élet utolsó szakaszában felmerülő feladatok ellátása. A munkavégzés ideje alatt a gondozó étkezése és szállása ingyenes.

Kiket keresünk?
Alapvető fontosságú a segítő, megértő, beleérző személyiség és a stabil (legalább középfokú) angol nyelvtudás írásban és szóban, hiszen kommunikálni kell a gondozottal és dokumentálási kötelezettség is van. NEM SZÜKSÉGES SZAKKÉPZETTSÉG VAGY ÁPOLÓI VÉGZETTSÉG, A szakmai tapasztalat hasznos, de az állás betöltéséhez nem feltétel. Cégünk a sikeres jelentkezőknek ingyenes 5 napos tréninget biztosít, amelynek elvégzése a munkavégzés feltétele

A munka kiváló lehetőség angolul beszélő tanároknak, egyetemi hallgatóknak szünetek idejére vagy olyanoknak, akik váltani szeretnének, illetve azok számára, akik a gazdasági nehézségek miatt nehezen találnak állandó munkát.

Amit kínálunk:
Ötnapos ingyenes szakmai tréning cégünk telephelyén Kelet-Angliában
Ingyenes szállás és étkezés a munkavégzés idejére
A munkabér 420-550 angol font hetente (a munka összetettségétől függően). A karácsonyi és szilveszteri napok jelentősen emelt díjazásúak ( klienseinknek javasoljuk, hogy a karácsonyi és szilveszteri napokra háromszoros gondozási díjat fizessenek).
Kitűnő céges háttértámogatás a gondozóknak napi 24 órában.

Munkavégzés helye:
Anglia

Jelentkezés az állásra:
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük fényképes önéletrajzát küldje el magyarországi képviselőnknek a christiescare3@profession.hu email címre.


Forrás:profession.hu