2016. július 30., szombat

Cukrász állás (Pasticciere) – Olaszország – Bolzano

A kép csak illusztráció!

Cukrász állás (Pasticciere) – Olaszország – Bolzano

A HOTEL TYROL DI DIRLER BIBIANA & C. S.A.S. cukrász munkatársat keres hosszú távú munkára,  olaszországi munkavégzéssel!

A szállás és ellátás biztosított!

Elvárások:

Milyen szakképesítés szükséges a cukrász állás betöltéséhez Olaszországban?

  • Szakirányú végzettség (pék / cukrász) követelmény


Kell-e szakmai tapasztalat ehhez a munkakörhöz?

  • Igen! Több éves (2 - 5 év) cukrászati munkatapasztalat elvárt


Milyen nyelvtudás kell a cukrászati munkához Olaszországban?

  • Legalább szakmai szintű német vagy olasz nyelvismeret szükséges (szóban és írásban)


Milyen kompetenciákkal kell rendelkeznem, hogy elnyerjem a cukrász állást?

  • Megbízható, pontos, szorgalmas, elkötelezett, motivált, rugalmas


Milyen egyéb elvárást támaszt a cég a munkavállalóval szemben?

  • Ápolt megjelenés, jó modor
  • HACCP előírások ismerete
  • Kézügyesség
  • Figyel a részletekre
  • Önálló, precíz munkavégzés
  • Csapatjátékos


Mi a konkrét feladat, amelyet a munka során végezni kell?

  • Sütőipari termékek gyártása (kenyér, zsemle, sütemények, torták)
  • A sütési folyamat felügyelete, ellenőrzése


Hogy alakul a munkaidő a cégnél?

  • Munkaidő: Kb. 40 óra/hét (Teljes munkaidős állás)


Hol történik a munkavégzés?

  • Olaszország – Bolzano


Hogyan lehet jelentkezni az alábbi olaszországi állásra?




Hol találok még több külföldi álláshirdetést?


Hol találok még több németországi munkát?


Iratkozzon fel weboldalunkra, hogy elsőnek értesüljön legújabb álláslehetőségeinkről! Ha hamarabb értesül az állásról és az elsők között adja be a jelentkezését, nagyobb az esélye, hogy Ön kapja meg az állást! Legyen informált, legyen az első!
A jobb oldali oldalsávban találja feliratkozó panelünket! --->

Keresse feliratkozó panelünket az oldalsávban!


Legyen naprakész és olvassa el napi legfrissebb híreinket a nagyvilágból.